Jak se daří Wildstar?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se daří Wildstar?

Jak se daří Wildstar?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 10. 2014 13:49 3
Reklama

Skoro to i vypadá, jako by se nejnovějšímu počinu Carbine Studios nedařilo tak, jak by se na sotva čtyři měsíce staré MMORPG slušelo a patřilo. Vývojáři totiž ruší některé prázdninové eventy, zpomalují kadenci vydávání patchů a dokonce migrují infrastrukturu hry na menší počet serverů.

Designér obsahu hry, Kristen "Caydiem" DeMeza, se na oficiálních fórech hry rozpovídal o tom, že je sice fajn mít spoustu naplánovaného nového obsahu do hry, mnohem důležitější však je sledovat aktuální stav titulu a dodávat novinky tak, jak je sami hráči chtějí a přitom zároveň zajišťovat plynulý běh hry a bezchybný zážitek. Tím zdůvodňuje vypuštění původně plánovaného dodatečného obsahu, který měl dorazit na Halloween a na vánoce.

Slova to jsou víceméně klasická, neutrální, a nic nám nenapovídají. Nicméně když si je dáme dohromady se zprávami dalšími – snížení rychlosti vydávání patchů (kde tím pravým důvodem je prý dle vývojářů snaha přinést je vždy maximálně odladěné) a migrací na takzvané „megaservery“, jichž je pochopitelně menší počet, tak zde máme docela zajímavý obrázek o celkovém stavu hry. Má snad Wildstar problémy? Jistého nic není, nicméně nikde se nedočteme oficiální zprávy o tom, kolik vlastně Wildstar v současnosti oslovuje pravidelných hráčů a musíme tak zavděk vzít údaji neoficiálními a přibližnými.

Na druhé straně ale vývojáři stále slibují dodávání nového obsahu, v brzké době se můžeme těšit na Mystery of the Genesis Prime” a “Journey to OMNIcore-1. Obě tyto aktualizace hry slibují dodání zábavy pro hráče, kteří již dosáhli maximální úrovně hry a těšit se vedle těchto větších rozšíření můžeme i na úpravy drobné – budeme si moci například určit, jaká hudba hraje v našem domě.

Jak jste na tom s Wildstar vy? Hrajete toto s humorem pojaté MMORPG a proháníte se po Nexusu se svými postavami na padesáté úrovni? A pokud by náhodou hrozil postupný přechod na F2P platební model, ublížilo by to nějak vašemu zážitku, nebo byste snad něco takového rovnou uvítali?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama