The Evil Within v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Evil Within v novém traileru

The Evil Within v novém traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 10. 2014 16:35 1
Reklama

Původ našich nepřátel v The Evil Within je neznámý, jejich cíl však nikoli. Těmito slovy nás autoři zvou k další z řady ukázek z nadcházejícího survival hororu Šindžiho Mikamiho. Pojďte se s námi podívat na to, jak se nás Bethesda snaží i tentokrát nalákat k tomu, abychom již příští týden, 14. října, sáhli po některé z dostupných verzí hry.

Sebastian Castellanos se nestačí divit. Hlavní postava hry se ocitá tváří v tvář nelidskému zlu a je samozřejmě jen na nás, hráčích, abychom jej dovedli ke zdárnému konci a třeba tomu i přišli na kloub. Byť minimálně vysvětlení zvěrstev na záběrech viděných se jeví jako aspekt příběhu přinejmenším nepravděpodobný. Čekají nás oživlé noční můry a inkarnace všemožných děsů z nejtajemnějších koutů lidské fantazie. Ukázka nám slibuje tuhé boje s minimem prostředků, kde i jediný nepřítel (ať už s trezorem na hlavě či nikoli) může znamenat cestu do hrobu. Za další se například můžeme také těšit na prostředí protkané smrtelnými pastmi, které však s trochou důvtipu budeme moci využívat i k vlastnímu prospěchu.

Otázkou však je, jestli se vedle všeho toho násilí a bizarností všech velikostí můžeme těšit i na smysluplnou hru. My každopádně doufáme, že ano. Co na to zatím říkáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama