Sunset Overdrive nepoběží v 1080p
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sunset Overdrive nepoběží v 1080p

Sunset Overdrive nepoběží v 1080p

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 9. 2014 09:45 18
Reklama

Bez pochyb velká spousta majitelů Xbox One netrpělivě vyhlíží akční titul studia Insomniac Games, Sunset Overdrive. Pokud byste však čekali, že si Microsoft pohlídá, ať jeho exkluzivity poběží v co možná nejlepší kvalitě a budou reprezentativním vzorkem možností nové konzole, tak vaše nadšení musíme trochu krotit.

Ted Price z Insomniac Games totiž v rozhovoru pro IGN řekl, že jejich titul je sice úžasný, láme konvence žánru kudy chodí a je zároveň doposud největším titulem studia, má to však své ale. Řeč je o rozlišení hry, které tak úspěšně přilévá oheň do diskusních fór napříč internetem. Ted sdělil, že Sunset Overdrive poběží na Xbox One v rozlišení 900p při třiceti snímcích za sekundu. Je otázka, zda si toho vůbec někdo ve vší té frenetické akci všimne. Ted zároveň mluví o tom, že volba vynechat z vývoje Kinect jim umožnila implementovat větší množství nepřátel a dala jim k dispozici větší množství procesorového výkonu konzole, o nárůstu grafického výkonu však slovo nepadlo.

Na závěr ještě dodáme, že dle Teda bylo obětování vyššího rozlišení hry daní za zvolenou úroveň detailů – uvidíme, zda se takové rozhodnutí vyplatilo či nikoli. Bez debat nejdůležitějším prvek však bude hratelnost a zábava. Obojí si budeme moci ověřit 31. října, kdy hra na Xbox One vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama