Do pekla a zpět se Saints Row ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do pekla a zpět se Saints Row ve videu

Do pekla a zpět se Saints Row ve videu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 9. 2014 16:36 1
Reklama

Docela nedávno oznámené samostatné rozšíření Gat out of Hell pro Saints Row IV představuje Jim Boone z Volition v novém videu. Co všechno bude muset Johnny Gat udělat pro záchranu šéfa (a prezidenta Spojených států) se dozvíte během pěti minut hraní připravované hry.

Pekelné město New Hades se stane Johnnyho hřištěm, ve kterém si vyzkouší několik nových šílených zbraní. Třeba taková puška Exodus 10 je prakticky jedna z deseti egyptských ran koncentrovaná do pozoruhodné zbraně, která ve vysoké rychlosti vystřeluje obzvlášť hladová sarančata a kobylky. Na druhou stranu smrtelné křeslo Armchair-a-geddon Johnnyho usadí do pohodlného ušáku, zatímco dva kulomety v opěrkách a hrstka naváděných raket se postará o nepřátelé v okolí.

Schopnost létat pomocí ožhnutých křídel Johnnymu zajistí plynulý pohyb i na delší vzdálenosti a samozřejmě bude využita i v několika vedlejších aktivitách. Těšit se můžeme i na další pekelné schopnosti (třeba vyvolání explodujících čertíků), tématické lokace i nepřátele.

Saints Row: Gat out of Hell vychází na konzole obou generací i na PC 30. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama