Atari přinese na PC dva horory
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Atari přinese na PC dva horory

Atari přinese na PC dva horory

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 8. 2014 08:43
Reklama

Mocní nekromanti z Atari se pustili do korporátní černé magie a oživili dvě hororové série, které už nějakou dobu byly pod drnem. Už na podzim by se měly na PC objevit nové díly Alone in the Dark a Haunted House.

Ani o jednom titulu toho moc nevíme. Alone in the Dark: Illumination mají na starosti lidé z neznámého studia Pure a tisková zpráva hru popisuje jako "re-imagined", tedy se asi bude jednat o rozšířený remake některého z předchozích dílů, možná rovnou toho prvního.

Zato Haunted House je v rukou studia Dreampainters, kteří mají za sebou poměrně strašidelnou hru Anna. Původní Haunted House vyšel v roce 1982 pro Atari 2600 a jednalo se o velice jednoduchý survival horror. V roce 2010 se hra dočkala prvního remaku a tento rok se pod stejnou značkou objevila behačka pro iOS. Nový Haunted House by však měl být dle slov Dreampainters totální reboot.

Jak Alone in the Dark, tak Haunted House dostaly vlastní stránky, ale kromě přihlášení se k odběru informací toho moc nenabízejí. Atari slibuje, že obě hry představí tento měsíc na PAX Prime. Tam bychom se mohli více dozvědět i o RollerCoast Tycoon World, které Atari odhalilo na Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama