Narazíme v Zeldě na Robina Williamse?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Narazíme v Zeldě na Robina Williamse?

Narazíme v Zeldě na Robina Williamse?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 8. 2014 13:28 1
Reklama

Není žádným velkým tajemstvím, že nedávno zesnulý Robin Williams byl velkým fanouškem série Zelda. Svoji zálibu dal najevo například tím, že svoji vlastní dceru pojmenoval po samotné princezně – Zelda. Ti dva si pak spolu dokonce i zahráli v TV reklamě na Ocarina of Time 3D pro 3DS, kterou můžete vidět pod článkem.

Netrvalo dlouho a fanoušci Zeldy se peticí dožadují odkazu na slavného herce v nadcházejícím titulu série The Legend of Zelda. Petice nasbírala již více jak 100 tisíc podpisů a nezbývá než čekat, jak to celé dopadne. Z oficiálního prohlášení Nintenda totiž nelze příliš odvodit – společnost nechce situaci komentovat a nic slibovat nemůže, stejně tak ale na druhou stranu ani nic nevyvrací. Uvidíme, vzpomínka by to však jistě byla milá.

Nikoli však jediná, petice se stejným cílem vznikla i pro World of Warcraft, který měl herec také velmi rád a hrál jej. Zde však Blizzard nelenil a na svém Twitteru brzy oznámil, že se s Robinem ještě potkáme, tentokráte však ve hře.

Uvidíme jak to celé dopadne. Současný přístup Nintenda chápeme, takovýto krok jistě nemusí být úplně jednoduchý minimálně z právního hlediska. Každopádně, pokud Nintendo nic neprozradí dopředu, tak se výsledek tohoto snažení dozvíme až příští rok, kdy by měl vyjít další titul ze série The Legend of Zelda, tentokráte pro Wii U.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama