The Evil Within dostane trojici DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Evil Within dostane trojici DLC

The Evil Within dostane trojici DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 8. 2014 13:52 2
Reklama

The Evil Within se, stejně jako řada dalších titulů, dočká DLC, a to rovnou několika. Bethesda oznamuje, že očekávaný horor Shinji Mikamiho (původní autor sérií Resident Evil a Dino Crisis) se dočká tří stahovatelných balíčků. Všechna DLC budou příběhová, dvě z nich pak budou dokonce provázána mezi sebou.

V jednom z balíčků se ocitnete v roli jednoho z monster hry – obtloustlého Keepera se sejfem na hlavě. V jeho roli budeme moci plnit řadu úkolu na několika mapách. Jak tento příběh bude zapadat do univerza a hlavně do příběhu hlavní hry, to je zatím zahaleno tajemstvím. V dalších dvou přídavcích se vtělíme do role Juli Kidmanové, parťačky hlavního hrdiny Sebastiana Castellanose. Všechna DLC pak budou k mání v rámci season passu, jenž bude stát 20 eur a nabídne slevu oproti koupi jednotlivých balíčků.

The Evil Within dostane trojici DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Uvidíme, nakolik ještě vůbec bude vůle do nějakých DLC ještě investovat. PR manažer Betshesdy, Alistair Hatch, nám totiž slibuje, že dohrání hlavního příběhu hry nám zabere nějakých patnáct až dvacet hodin, což na dnešní dobu není vůbec špatné.

Pro úplnost ještě dodáváme, že tajemný a nepřátelský svět The Evil Within budeme moci navštívit 17. října, kdy hra vychází na konzolích Xbox i PlaySation a samozřejmě také na PC. Naskočíte, nebo nemáte pro strach uděláno a budete raději vyhledávat hry poněkud optimističtější?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama