Divoký Wild je tajemnou PS4 hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divoký Wild je tajemnou PS4 hrou

Divoký Wild je tajemnou PS4 hrou

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 8. 2014 19:11 3
Reklama

Když Michel Ancel, otec Beyond Good & Evil a Raymana, oznámil, že přechází k nezávislému studiu Wild Sheep, málokdo tušil, že bychom se prvních záběru z "titulu, který je jeho srdci blízký" dočkali ani ne dva týdny poté.

Wild je pomyslným trumfem v rukávu Sony, a ta si ho nechala na konec své konference v Kolíně nad Rýnem. O hře toho nevíme moc, ale to něco málo, co jsme se dozvěděli, zní zatraceně zajímavě.

Prehistorická open-worldová hra s důrazem na přežití míchá realistické prvky s fantastickými a každou chvílí v ukázaném traileru překvapí. Herní svět je prý rozsahem velký jako Evropa a dynamické počasí a měnící se roční doby zajistí, že se pořád budeme setkávat s něčím novým. Třeba s obřími kostlivci, bohyněmi vylezajícími ze stromů či šamanem bez masa.

Wild Sheep slibuje, že budeme překvapeni z nových prvků i v místech, která již známe, ale zábavně zní i možnost hrát za jakékoliv stvoření, ať už člověka, vlka, koně, ovci či rybu... nebo třeba něco velkého a hodně nebezpečného.

Hra by měla vyždímat možnosti PlayStation 4 a to nejen krásnou grafikou, ale také sdílením obsahu a hry s dalšími hráči. Prý bude na nás, jak si multiplayer užijeme a je tak možné, že se budeme moci vydávat na cesty do neznáma s přáteli, nebo se rozhodnout neznámé hráče napadnout a okrást. Anebo sežrat, pokud se rozhodneme hrát třeba za obřího orla.

Wild je stále ve vývoji, ale nemůžeme si odpustit nadšení z tak zajímavě vypadajícího titulu. Doufáme, že se o hře dozvíme více už velice brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama