Čekají nás 3 nové Xbox One bundly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čekají nás 3 nové Xbox One bundly

Čekají nás 3 nové Xbox One bundly

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 8. 2014 14:49 3
Reklama

Konference Microsoftu také přinesla oznámení tří nových bundlů, které nabídnou konzoli Xbox One společně se hrou a s několika dalšími pěknými bonusy. Jelikož se u nás konzole stále neprodává, z bundlů se stává pěkná nabídka pro ty z nás, kteří o next-genu od Microsoftu uvažovali a čekali na začátek distribuce v ČR.

Prvním ohlášeným bundlem byla černá konzole Xbox One s ovladačem, bez Kinectu a s digitální verzí FIFA 15 a 14 denním Zlatým členstvím Xbox Live. Bundle přijde do obchodů 25. září a zájemce přijde na €399.99 nebo 10 999 Kč. V rámci konference bylo také oznámeno, že FIFA 15 Ultimate Team bude exkluzivní jen pro obě Xbox konzole.

Dalším zajímavým bundlem je bílý Xbox One s ovladačem a bez Kinectu a s akční střílečkou Sunset Overdrive. Bílý bundle zájemce vyjde opět na €399.99/10 999 Kč a do obchodů se dostane 28. října. Součástí bundlu bude také speciální obsah Day One edice.

Čekají nás 3 nové Xbox One bundly
i Zdroj: Hrej.cz

A to nejzajímavější nakonec - limitovaná edice konzole Xbox One se hrou Call of Duty: Advanced Warfare přijde s tématicky laděným krytem i ovladačem, terabytovým pevným diskem a zvukovými efekty ze hry, digitální verzí Call of Duty: Advanced Warfare (Day Zero) a speciálním exoskeletonem z limitované edice, který si můžete ve hře navléknout. Bundle s Call of Duty bude stát €499.99 či 13 999 Kč a bude dostupná na českém trhu od 3. listopadu.

Čekají nás 3 nové Xbox One bundly
i Zdroj: Hrej.cz

Zajímají vás speciální nabídky od Microsoftu? Který bundle se vám líbí nejvíc?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama