Evolve se posouvá do příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Evolve se posouvá do příštího roku

Evolve se posouvá do příštího roku

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 8. 2014 08:13
Reklama

Další hra nestíhá podzimní okno vydávání a přesouvá se do roku 2015. Tentokrát se jedná o multiplayerový lov přerostlých příšer Evolve. Následovník Left 4 Dead dle zprávy vydavatele Take-Two nevyjde dříve než 10. února.

Generální ředitel firmy Strauss Zelnick prohlásil, že více času tak slibné hře, která navíc vyhrála cenu nejlepší hry na E3, může na základě předchozích zkušeností pouze prospět. „Navíc musím říct, že se mi únorové datum vydání líbí. Když se podíváte na naši historii od doby, kdy jsme před sedmi lety společnost převzali, uvidíte, že jsme se většinou vyhnuli zimnímu období a šli do měsíců, které naši konkurenti nazývají 'netradiční'. A to se nám vyplatilo. V únoru budeme mít výhodu uživatelů s novými konzolemi od Vánoc a měsíc bude otevřený."

Není těžké pochopit takovéto rozhodnutí vývojářů a více času na vychytání problémů a vybalancování hratelnosti hře s vysokými kompetetivními ambicemi může opravdu pomoci. Nicméně se tak Evolve řadí mezi Zaklínače 3, The Order: 1886 a Dying Light, které všechny byly posunuty na únor 2015. Stává se z únoru nový říjen?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama