Další beta Hardline proběhne na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další beta Hardline proběhne na podzim

Další beta Hardline proběhne na podzim

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 6. 2014 09:36 1
Reklama

Zástupci EA oznamují, že další kolo betatestu nového Battlefield: Hardline proběhne na podzim. Informace byla zveřejněna na oficiálním blogu série, kde šéf studia Visceral Games, Steve Papoutsis, rovněž potvrdil možnost zahrát si betu na všech platformách, kde hra vyjde.

„Chceme poděkovat všem, kdo se zúčastnili prvního betatestu. Rozjet něco takového během E3 nebylo úplně jednoduché, ale udělali jsme to ze dvou důvodů. Zaprvé, chtěli jsme feedback a chtěli jsme ho hned. Nasloucháme mu, zařizujeme se podle něj a to všechno by mělo učinit z Hardline lepší hru, až ji v říjnu vydáme. Zadruhé, stejně jako vy, i my jsme hráči. Je skvělé o hrách mluvit a sledovat je, ale ještě lepší je hrát,“ načíná Papoutsis svůj příspěvek a naznačuje další plány.

Jsou mezi nimi samozřejmě snahy vylepšovat multiplayer a také odhalit více z příběhové části, ke které ve Visceral i vzhledem ke své minulosti přistupovali velice pečlivě. Stále častěji se ale Papoutsis točí kolem multiplayeru a naznačuje, co je pro tým vývojářů podstatné. V dalším kole betatestu se proto můžeme těšit na nové herní módy, mapy a celou řádku vylepšení, která mají vývojáři v rukávu.

Pokud jste nestihli první kolo testu, mrkněte se na naše dojmy. I přes rozjařený přístup Steveho Papoutsise jsme Battlefield: Hardline neshledali bůhvíjak zajímavým titulem a zatím o kvalitách nejsme přesvědčeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama