Kde je BF: Bad Company 3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kde je BF: Bad Company 3?

Kde je BF: Bad Company 3?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 6. 2014 15:04 1
Reklama

V švédském DICE moc dobře vědí, že by fanoušci rádi viděli pokračování Battlefield: Bad Company, ovšem to je zatím v nedohlednu. Karl-Magnus Troedsson ze studia hovoří o důvodech, proč ještě tato série není trilogií a proč také zřejmě v dohledné době nebude.

Vytěžit popularitu Bad Company třetím dílem by se mohlo jevit jako logický krok (jen pro zajímavost, druhý díl prodal na šest milionů kopií), místo toho ale EA představili Battlefield Hardline (naše dojmy z bety si můžete přečíst zde). Troedsson mluví trefně o tom, že nechtějí nic pokazit a přitom by lehce mohli – za ta léta totiž nedokázali v DICE přesně přijít na kloub tomu konkrétnímu receptu, který tuto odnož tolik zpopularizoval.

Přesně to je tím důvodem – v DICE nad budoucností série prý aktivně přemýšlejí, ale neví, jakým směrem se vydat, aby se zavděčili fanouškům původních dvou dílů. Do experimentů se přitom příliš pouštět nechtějí. Ve jménu kvality, samozřejmě. Jedním dechem však Troedsson dodává, že tuto sérii ve studiu mají moc rádi a její návrat není nijak vyloučený, jen zkrátka není za rohem.

Jaký máte na Bad Company názor vy? Je podle vás vrcholem série Battlefield, nebo máte raději jiné tituly této značky? A pokud máte Bad Company rádi, umíte poukázat na něco konkrétního, co na této akci milujete na úkor ostatních Battlefield her?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama