Crytek popírá zprávy o bankrotu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crytek popírá zprávy o bankrotu

Crytek popírá zprávy o bankrotu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 6. 2014 17:04 15
Reklama

Světem prolétla novina, že Crytek prý stojí na pokraji bankrotu. Neměcký časopis GameStar přišel se zprávou, že velké studio známe svými vizuálně vytříbenými hrami finančně utrpělo kvůli nízkým prodejům drahého Ryse: Son of Rome a také nevelkým zájmem o CryEngine a momentálně dochází k odchodu nejtalentovanějších vývojářů k jiným studiím.

Kotaku i britský Eurogamer pak přišly se zprávami, že zaměstnanci Crytek UK prý nebyli firmou v posledních měsících placení. Odkazovaly na anonymní zdroje ze studia, které od začátku roku poukazovaly na nedobrý stav uvnitř společnosti.

Crytek nyní britskému Eurogameru vydal oficiální prohlášení, ve kterém zprávy z GameStaru popírá:

"Bez ohledu na to, co některá média říkají, především v reakci na nedávný článek vydaný GameStaru, informace z těchto zdrojů a z článku z GameStaru jsou fámy, které Crytek popírá."

"Nadále se soustředíme na vývoj a vydání našich titulů Homefront: The Revolution, Hunt: Horrors of the Gilded Age, Arena of Fate a Warface, a navíc provádíme podporu CryEnginu a našim zákazníkům."

Něco se v Cryteku rozhodně děje. Početné zprávy o neplacených vývojářích nejen z britské pobočky, ale například i z bulharské, která má na kontě F2P Warface. Budeme dále sledovat, jak se situace okolo Cryteku vyvine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama