Torment se posouvá na konec 2015
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Torment se posouvá na konec 2015

Torment se posouvá na konec 2015

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 6. 2014 12:38
Reklama

Další z řady odložených vydání přichází z úspěšně nakopnutého spirituálního pokračování klasického RPG Planescape: Torment. Silně příběhová hra s mnohými tématy k zamyšlení se svého následovníka, Torment: Tides of Numenéra, dočká až v posledním čtvrtletí příštího roku. Může za to úspěch jiného projektu vývojářského studia InExile - post-apo RPG Wasteland 2.

Torment: Tides of Numenéra mělo při Kickstarterové kampani odhadované datum dokončení v první polovině 2015, ale jak píše vedoucí projektu Kevin Saunders v nejnovějším informačním updatu: "Úspěch Wastelandu 2 v přeběžném přístupu nám umožnil více času na jeho vylepšování, což také znamenalo, že jsme mohli strávit více času v předprokuci Tormentu. Meli jsme více času na tvorbu prototypů, vylepšování našich nástrojů, ujasnění si postupů atd. před vstupem do plné produkce. To všemu pomohlo... všemu až na datum vydání."

Více než rok po ukončení kampaně je tak stále Torment ve stádiu příprav, ale alespoň je současný tým složen z menšího množství lidí, kteří připravují základy produkce, činí snáze rozhodnutí a s více než 80 % rozpočtu jsou připraveni skočit do produkce, bety a ukončení projektu.

Wasteland 2 vyjde už v srpnu, a proto je očekávatelné, že se ve stejnou dobu nastartuje vývoj Tormetu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama