Ex-Irrational vývojáři ohlašují svoji hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ex-Irrational vývojáři ohlašují svoji hru

Ex-Irrational vývojáři ohlašují svoji hru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 6. 2014 09:18
Reklama

Únorové zrušení Irrational Games vyvolalo spontánní nabídky pozic u ostatních studií, která propuštěným zaměstnancům nabídla pomocné ruce. Ne všichni se však rozprchli - skupina vývojářů se rozhodla dohromady založit tým a pustit se do tvroby her na vlastní pěst.

Day for Night Games dnes ohlašují jejich první hru s názvem The Black Glove. V roli umělce budeme cestovat napříč časem v tajuplném divadle The Equinox a pomáhat vylepšit (či zachránit) vystoupení provokativní umělkyně Marisol, filmové představení a hudební číslo pěvecké skupiny.

Ovlivňováním minulosti a cestováním do budoucnosti budeme muset zjistit, jak které vystoupení upravit tak, aby se líbilo jejich tvůrci, kritikům a publiku. Vývojářký tým slibuje, že způsobů, jak si s vystoupeními pohrát, bude mnoho a třeba i ne úplně chtěná změna vyústí v zajímavý výsledek.

Inspirováni úspěchem vyprávěcích her jako Gone Home a The Stanley Parable, The Black Glove by mělo propojit příběh hry a způsob jejího hraní. The Black Glove se v červenci objeví na Kickstareru s více informacemi nejen o samotné hře, ale i o studiu, které za ní stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama