Crytek oznamuje hororovku Hunt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crytek oznamuje hororovku Hunt

Crytek oznamuje hororovku Hunt

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 6. 2014 14:24 3
Reklama

Vývojáři se před E3 opravdu nezastavují a nedbají na to, že celá show začíná až příští týden. Oznámení se na nás valí zleva, zprava a dnes k nim musíme zařadit i novou hru studia Crytek USA (bývalí Vigil Games) - Hunt: Horrors of the Gilded Age.

Pokud vládnete angličtinou, už samotný název vám napoví něco o lovu a hlavně hororu, což je i žánrové zasazení novinky, která by se měla na trhu objevit koncem letošního roku. Hrát se bude z pohledu třetí osoby a čeká nás konec 19. století přeplněný bestiemi. Lovit je budeme za pomocí pistolí, pušek, ale také kuší, které se, soudě podle důrazu v tiskové zprávě, stávají jakýmsi poznávacím znamení hry. Zajímavostí je rovněž to, že obsah hry bude náhodně generovaný a samozřejmě tedy nechybí sliby o tom, že každá hra bude znamenat i zcela odlišný a nezaměnitelný zážitek.

Pokud se mrknete na debutové video, zjistíte, že v nerovném boji nebudeme stát sami. Naopak, hra je koncipovaná jako kooperativní akce, ne náhodou podobná svým stylem legendárnímu Left 4 Dead. Na základě dřívějších prohlášeních Cryteku pak bereme bez překvapení, že Hunt bude využívat free to play platební model a vyjde jak pro PC, tak i nové konzole. Už nyní zabrousit na oficiální stránky hry a přihlásit se k betatestu, který by měl začít letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama