Metro Redux nebude pouhou kompilací
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Redux nebude pouhou kompilací

Metro Redux nebude pouhou kompilací

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 5. 2014 12:09 3
Reklama

Před časem jsme vás informovali o tom, že vydavatel Deep Silver potvrdil vznikající kompilaci obou Metro her, jež zamíří na konzole nové generace a která přinese vylepšenou technickou stránku obou postapokalyptických titulů. Nyní však máme zajímavé informace týkající se obsahu.

Tituly vydané v letech 2010 a 2013 totiž nebudou vylepšené pouze graficky, vývojáři ze studia 4A Games dostali možnost navrátit se ke své tvorbě a pozměnit i samotný obsah obou her. Vývojáři dostali rok času a dostali možnost vytvořit vlastní „Director’s Cut“. Na konkrétní informace jsou však zatím bohužel skoupí a prozatím pouze naznačují, čeho se změny týkají. Těšit se prý například můžeme na to, že původní Metro 2033 obdrží změny a vylepšení, jež byly vyvinuty až pro díl druhý a údajně hra obdržela také novější verzi enginu přinášející podstatné změny v technické stránce. První díl rovněž obdržel cutscény viděné z první osoby a rozšíření některých úrovní z původní hry.

A co se zásadních změn druhého dílu týče, tak ten dostane takzvaný Survival mód. Ten je odpovědí těm fanouškům, kterým nevyhovovala svižnější hratelnost Last Light a kteří chtěli spíše pomalejší hru s hutnou hororovou atmosférou. Survival mód se však bude týkat obou titulů. Na oznámení data vydání Metro Redux si ovšem ještě musíme chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama