Take-Two prodlužuje licenci hry Agent
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two prodlužuje licenci hry Agent

Take-Two prodlužuje licenci hry Agent

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 5. 2014 12:34 1
Reklama

Do zahájení veletrhu E3 už zbývají pouhé dny, proto je každou zprávu nutné chápat v širším kontextu a hlavně se nenechat strhnout uměle vyvolanou panikou. I přes to vás zkrátka musíme informovat o tom, že si Take-Two prodloužili ochrannou známku Agent, odkazující na stejnojmenný, leč nikdy odhalený titul.

Pokud jste už na cestě k lednici, abyste mohli bouchnout šampaňské, zůstaňte raději sedět, protože tento krok, zaznamenaný 21. Května patentní a licenční kanceláří USA, vypadá jako preventivní a nemusí vůbec nic znamenat. Ke stejnému prodloužení totiž došlo i loni touto dobou, a jak je vám jistě známo, o Agent jsme se v uplynulých dvanácti měsících nedozvěděli vůbec nic. Odmítavě se k možnému představení hry staví i zástupci firmy, jmenovitě viceprezident Alan Lewis, který nehodlal podobné dotazy ani komentovat.

Zapomenout nesmíme ani na fakt, že vývojáři z Rockstaru, kteří by měli podle potvrzení Take-Two vydat v letošním roce alespoň jednu hru pro PS4/XOne, na vzpomínaný veletrh už tradičně vůbec nejedou. Jistě, určitá naděje tu je vždycky, artwork hry Agent byl ostatně v roce 2007 představen na konferenci Sony, pro jistotu bychom ale na nic nesázeli. Nakonec to vypadá, že se už se možná dřív dočkáme toho toužebně očekávaného GTA V pro PC a nové konzole, případně pokračování Bully…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama