Driveclub si zahrajete i bez PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Driveclub si zahrajete i bez PS+

Driveclub si zahrajete i bez PS+

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 5. 2014 12:09 2
Reklama

Kolem závodní hry Driveclub, se toho v posledních dnech točí povážlivě mnoho. Reakci ze strany Sony vyvolal dřívější slib, že si hráči budou moci užít hru v omezené míře zcela zdarma, pokud budou mít předplacenou službu PlayStation+.

Podle informací z tohoto týdne ale vyšlo najevo, že pokud si PS+ edici později upgradujete za 50 dolarů na plnou verzi, ani tak si ji nebudete moci po vypršení členství v předplacené službě zahrát.

To logicky vyvolalo velkou vlnu nevole a ani nám tento způsob nepřišel vůči hráčům zrovna fér. Sony proto po několika dnech odvolává, co její zástupci uvedli a uvádí, že po upgradu se už hra bude chovat jako standardní digitální kopie hry. „Naší prioritou je zajistit hraní Driveclub se vším, co hra nabízí, naše předchozí plány ohledně upgradované PS Plus edice hry nebyly správné,“ píše se v prohlášení a všechno zdá se být opět v pořádku.

Jen pro úplnost dodáme, že PS+ edice Driveclu nabídne desítku vozů a jedenáct tratí, což je čtyřikrát méně obsahu, nežli v plné verzi. Na druhou stranu však nebude hra ochuzena o žádný prvek hratelnosti, či jízdního modelu a nabídne stejnou úroveň kvality technického zpracování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama