Vytvořte nový Unreal Tournament
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vytvořte nový Unreal Tournament

Vytvořte nový Unreal Tournament

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 5. 2014 19:51 2
Reklama

Minulou neděli jsme vás informovali o tom, že se série Unreal Tournament dočká svého návratu a den oznámení měl připadnout na dnešek. Kvůli časovému posunu se tak stalo až v nočních hodinách, detaily by však měly fanoušky série potěšit.

Začněme ale popořadě - během dnešního živého vysílání vývojáři oznámili, že na vývoji začínají pracovat od dnešního dne. Dosud tedy nebyl připraven ani jeden artwork, nezačaly žádné předprodukční práce, a tak je vydání opravdu v nedohlednu. Pokud však chcete, sami můžete přiložit ruku k dílu a na vývoji se přímo podílet. Neznamená to, že byste nyní měli začít studovat programování, grafiku, nebo cokoliv konkrétního, vývojáři však slíbili, že hra bude určená těm pravým fanouškům, a že vývojový tým, složený z veteránů, bude pečlivě naslouchat a spolupracovat.

Pokud máte zájem vybrousit hru k frenetické FPS dokonalosti, pak se zaregistrujte na oficiálním fóru a poskytněte vývojářům svoji zpětnou vazbu. Díky dostupnosti Unreal Engine 4, na kterém hra samozřejmě poběží, budou vývojáři nicméně sdílet i celý kód hry, takže řeči o programování nakonec nebyly tak liché. Umíme si totiž představit, že se mezi šikovnými programátory narodí nejrůznější vylepšení, či rovnou řešení některých potíží a vývoj nebude nic brzdit.

Na druhou stranu však určitě cítíte, že by mohly celý proces brzdit nekonečné debaty nad některými prvky a podobně, což v Epic Games samozřejmě očekávají a už dopředu upozorňují, že takové situace pravděpodobně nastanou. I pro ně jde o zcela nový způsob práce, ale kdo se bojí, nic nezíská. I z tohoto důvodu se vývojáři zavázali velice často informovat o aktuálním stavu hry a vysvětlovat hráčům jejich záměry. Jako odměnu pak dostanou všichni hráči na PC, Mac a Linux nový Unreal Tournament zcela zdarma. Nikoliv jako free to play, ale jednoduše zdarma.

Co na postup Epic Games říkáte, máte chuť se na vývoji podílet, anebo počkáte na výsledek?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama