První obrázky z Tales from Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První obrázky z Tales from Borderlands

První obrázky z Tales from Borderlands

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

5. 5. 2014 13:06
Reklama

Ačkoliv teď v Telltale žijí vývojem The Walking Dead a The Wolf Among Us, v zákulisí se připravují další dvě hry - jedna na motivy seriálu Hra o trůny, druhá z univerza hry Borderlands. Právě druhá zmiňovaná se dnes dočkala prvních screenshotů, které odhalují vizuální styl.

Zatímco se Walking Dead podobá Wolf Among Us a opačně, Tales from the Borderlands se spíše přiklání ke stylu své předlohy. Jistě, v tomto směru mají vývojáři ulehčenou práci, neboť původní Borderlands vychází z komiksové stylizace s jasně danými konturami a pastelovými barvami, i tak je to ale příjemný posun a snaha nevykrádat sama sebe.

Jen pro pořádek uvádíme, že se příběh odehraje po konci Borderlands 2 a vývojáři spolupracují s Gearbox Software na tom, aby všechny události zapadaly do načrtnutého konceptu. Hlavními hrdiny se stanou Rhys a Fiona, kteří ale nebudou tzv. vault hunteři, nicméně na své pouti potkají staré známé postavy a fanoušci série budou moci prohlubovat své znalosti. Datum vydání ještě nebylo stanoveno, podle všeho bychom se však Příběhů z Borderlands měli dočkat už letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama