Ve vývoji je fantasy Contra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve vývoji je fantasy Contra

Ve vývoji je fantasy Contra

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 5. 2014 16:43
Reklama

Dieselstormers. Tak se jmenuje nová akční plošinovka od Black Forest Games, kteří stojí za špičkovým Giana Sisters: Twisted Dreams

Dieselstormers by mělo na Gianu ve všem dobrém navázat, ale zároveň se bude i chytře lišit. A to dokonce tak, že se možná začne spojovat s úplně jinou hrou, totiž s Controu. Dieselstormers na ni v mnohém odkazují, jak co do hratelnosti, tak i v designu map, které jsou snad pouze více fantasy. 

V Dieselstormers se můžete ujmout role akčního bojovníka doprovázeného svými kumpány v kooperativním multiplayeru. Za dob Contry se společné hře takto sice neříkalo, ale v podstatě jde o totéž. Hra je přímo stavěna na to, aby si ji užila, a teď nikoliv jen dvojice, ale rovnou i čtyřka hráčů. Bude tomu odpovídat jak celková náročnost hry, tak i design levelů, které budou navíc procedurálně generované. Další libůstkou hry by měla být kustomizace zbraní a vůbec košatý leveling zbroje a výzbroje celé akční party. 

Dieselstormers se nyní uchází o přízeň publika na Kickstarteru, odkud přebíráme i následující video. Hra by měla nejprve vyjít na PC, později snad i na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama