Nintendo na E3 opět bez konference
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo na E3 opět bez konference

Nintendo na E3 opět bez konference

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 4. 2014 14:08
Reklama

Stejně jako minulý rok, i letos Nintendo nebude v rámci E3 pořádat velkou tiskovou konferenci a nepřidá se tak k Microsoftu a k Sony kteří si tuto příležitost jistě nenechají ujít. A jistě nebudou jediní a tradičně se k nim přidají i velcí vydavatelé.

Nintendo v minulém roce raději streamovalo a všichni měli možnost vidět Nintendo Direct – video shrnující novinky a nabízející také sliby do budoucna. A letos se dočkáme podobného přístupu, tentokrát však vyladěnějšího a bohatšího. Jak? Na to si budeme muset počkat zřejmě až do 10. června, kdy se tato akce pod názvem „Nintendo Digital Event“ uskuteční.

Na výstavě však samozřejmě tak úplně japonská společnost chybět nebude a i tam návštěvníkům nabídnou spoustu informací a titulů k vidění i osahání. Návštěvnící se například mohou těšit na turnaje ve hrách od Nintenda, jmenovitě jde například o Smash Bros.

Inu, uvidíme, co z toho nakonec vzejde. Zvědaví jsme však maximálně – Nintendo nám totiž podsouvá video lákající k této události. A to je přinejmenším netradiční. Posuďte sami!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama