V Runicu končí dva zakladatelé
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Runicu končí dva zakladatelé

V Runicu končí dva zakladatelé

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 3. 2014 10:25
Reklama

Dva spoluzakladatelé studia Runic Games, které je známé díky akční RPG sérií Torchlight, na začátku dubna tuto společnost opustí. Uznávaní vývojáři Erich Schaefer a Travis Baldree se po šesti letech chtějí osamostatnit a založit vlastní menší tým.

„Jsem absolutně nadšený, že se vracím k menšímu vývoji, kde můžu mít spoustu funkcí a různých úkolů. Práce s omezeným rozpočtem a prostředky je to nejzábavnější, co jsem poznal. Uspokojuje mě a já se nemůžu dočkat, až takhle budu zase pracovat,“ napsal spolu s poděkováním na fóru Runicu Travis Baldree. Ten společně se svým parťákem založí nový tým Double Damage Games, co bude tvořit, zatím není jasné.

Ve studiu Runic Games, které se naposledy prezentovalo druhým dílem Torchlightu v roce 2012, ze zakladatelů zbyl ještě Max Schaefer, bratr Ericha. „Jde o naprosto přátelské rozdělení. V jejich úsilí jim přejeme jen to nejlepší. Budeme sledovat, co přichystají. Je jasné, že to bude skvělé,“ uvedl Max Schaefer a pak naznačil, co se pod jeho velením momentálně kutí v Runic Games.

„Zbytek lidí v Runicu pokračuje v pracích na bláznivém, skvělém a úplně tajném projektu. Rádi bychom vám jej představili, musíme ale počkat, až bude připravený tak, abychom ho mohli ukázat. Všech více než 20 členů Runicu je připraveno pracovat více než kdy jindy,“ uvedl Schaefer a nám nezbývá než držet oběma týmům palce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama