Amazing Spider-Man 2 v pohybu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazing Spider-Man 2 v pohybu

Amazing Spider-Man 2 v pohybu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2014 18:55 1
Reklama

Blíží se k nám další filmový Spider-Man, a to nelze v naší branži oslavit ničím jiným, než další z řady her s filmovou licencí. Stejnojmenná hra se nám připomíná před květnovým vydáním novým trailerem. Tento pochází z verze pro PlayStation 4 a popravdě, příliš na to nevypadá.

Video začíná scénami z poletování městem, vše okolo ale působí snad až příliš mrtvým dojmem a poněkud fádně betonově i na tak velkou aglomeraci, jakou New York bez pochyby je. Atmosféře příliš nepomáhá ani úzký výčet herních prvků – ty mají tendenci pouze kopírovat zažité principy a nepůsobit nijak originálně. Paradoxně pak hra nejlépe vypadá v kůži Petera Parkera, běžného civilisty ignorujícího vzdušné plachtění herním New Yorkem.

Ponechme však zatím jakoukoli skepsi stranou – například ve videu popisovaný přístup k misím s otevřeným polem působnosti působí již lépe a ze zkušenosti víme, že hry s pavoučím mužem patří mezi ty kvalitnější.

A jak to vše bude vypadat v praxi, na to si posvítíme již brzy – 2. května, kdy hra vychází na PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U a mobilní platformy.

Těšíte se, nebo se budete raději držet nohama pevně na zemi?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama