Titanfall 2 nebude Xbox exkluzivní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 nebude Xbox exkluzivní

Titanfall 2 nebude Xbox exkluzivní

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 3. 2014 12:52
Reklama

Důvěryhodné zdroje portálu Gamespot potvrdily, že další díl multiplayerové akce Titanfall vydají opět lidé z Electronic Arts. Ačkoliv spekulace nikdo z povolaných nechce komentovat, je všechno v souladu s předchozími informacemi. V souvislosti s nimi se hovořilo o tom, že EA počká na úspěch prvního dílu a poté se rozhodne, zda zažehnout novou sérii, anebo ji přenechat někomu jinému.

Vzhledem k tomu, že Titanfall zaznamenal velký úspěch a pomohl nastartovat prodeje Xbox One (jiná čísla, podle kterých bychom mohli úspěch měřit, nejsou zatím k dispozici), byla reakce očekávaná.

Ke zprávě se přidávají i zdroje dalšého velkého webu - Polygonu - které tvrdí, že by Titanfall 2 neměl být exkluzivní pro Xbox. Opět nejde o nic nečekného, zájem už dříve naznačil šéf vývojářů z Respawnu, Vince Zampella, v odpovědi fanouškům na svém Twitteru: "Samozřejmě, že vytvoříme [hry pro PS4], jen ne první Titanfall."

Na závěr ještě přidáváme informaci pro všechny, kdo by si chtěli konečně zahrát Titnafall na X360 - podle dnešního prohlášení došlo na další odsun vydání a dočkáme se až 8. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama