Jaké jsou šance na nový Oddworld?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké jsou šance na nový Oddworld?

Jaké jsou šance na nový Oddworld?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 3. 2014 17:17
Reklama

Lorne Lanning ze studia Oddworld Inhabitants se médiím svěřil s tím, že remake původní Oddworld hry nesoucí jméno Oddworld: New ’n’ Tasty by potřeboval prodat alespoň půl milionu kopií na to, aby dokázal pokrýt náklady na zcela nový titul z této slavné, ale dnes již lehce pozapomenuté série. Za čtvrt milionu bychom se pak mohli dočkat předělávky Abe’s Exodus.

Lanning se v rozhovoru pro britský Eurogamer rozhovořil o tom, že za jeden či dva miliony dolarů nedokáže (a ani nechce) udělat hru. Za milionů pět či šest by to ale již prý zvládnul.

Naráží tím na fakt, že se jej lidé často ptají, zda nezamíří se svým případným novým projektem na Kickstarter. A v tomto si zkrátka nevěří dost na to, že by dokázali vybrat více než právě například dva miliony. Spoléhají se tedy nyní na prodeje New ’n‘ Tasty, jehož cena by měla být stanovena na nějakých 30 dolarů a spatřit bychom tento remake měli již brzy, a to na PC, Wii U a PS4.

A co vy, budete nakupovat a doufat, že se tvůrci přehoupnout přes magickou hranici půl milionu prodaných kopií, nebo vás příběhy těch podivných chlapíků nechávají zcela chladnými?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama