WildStar dostává datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WildStar dostává datum vydání

WildStar dostává datum vydání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2014 13:13
Reklama

Očekávané MMORPG WildStar dostává další trailer – ten láká na předobjednání hry a popisuje, proč byste i vy měli navštívit svět tohoto odlehčeného MMORPG. Vedle toho také přibližuje bonusy při včasném objednání a v neposlední řadě se také dozvídáme datum vydání.

WildStar vychází 3. června a vedle standardní edice nabídne pochopitelně také něco pro fajnšmekry – Digital Deluxe Edition.

Trailer jak vystřižený z informační brožurky cestovní kanceláře se snaží nás všechny nalákat na průzkum herního světa jménem Nexus. Láká na jeho specifika a vytváření souboru vlastních zážitků ve světě plném příátelství a lásky. Tedy téměř. Navštívit Nexus můžeme například ve standardní edici hry, jež vyjde za 60 dolarů. Ta bude obsahovat přístup do bety a in-game bonus v podobě rakety kombinované s domem.

WildStar vychází 3. června a vedle standardní edice nabídne pochopitelně také něco pro fajnšmekry – Digital Deluxe Edition bude k mání za 75 dolarů a bude obsahovat něco herních předmětů navíc, z nichž nejvíce zaujme pravděpodobně hoverboard (vzpomínáte si ještě na Návrat do budoucnosti?).

Vedle pořizovací ceny se ale také můžete „těšit“ na pravidelné poplatky – ty budou ve výši 15 dolarů za měsíc, nejšikovnější hráči ale budou moci směňovat herní zlato za herní čas zdarma. A jak to bude vypadat v praxi, to uvidíme již za necelé tři měsíce. Těšíte se?

A pokud byste snad nevěděli o čem je řeč, tak připomínáme rozhovor z loňského gamescomu.

)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama