Driveclub se opět odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Driveclub se opět odkládá

Driveclub se opět odkládá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2014 12:58 1
Reklama

PlayStation 4 dostává se svými exkluzivními tituly docela na frak – po nemastném a neslaném Killzone: Shadow Fall a stejně nevýrazném Knack tu máme na obzoru další průšvih – závodní titul Driveclub.

Nestrachujeme se však momentálně o kvalitu této hry, ale o to, aby těch více jak 6 milionů majitelů PlayStationu 4 mělo možnost hrát i něco jiného než zástupy multiplatformních titulů. Driveclub se totiž odkládá, a to zatím neznámo kam. Popravdě, Scott Rohde ze Sony v rozhovoru pro server IGN ani nebyl schopen říci, zda tento titul vůbec dokáže stihnout vyjít ještě letos.

Důvodem odkladu pak samozřejmě není nic jiného než snaha přinést co možná nejlepší titul. A dle slov Rohdeho se toto v pozdějších fázích vývoje ukázalo jako nereálné, a tak se studio rozhodlo navrátit k rýsovacím prknům. A to je bohužel přesně to, co Rohde řekl. Nám tak nezbývá než doufat, že se nejedná o potupný restart vývoje. A kdoví, třeba se nakonec dříve dočkáme dalšího Gran Turisma?

Připomínáme, že Driveclub měl původně být launchovým titulem této konzole a že měl být v základní verzi zdarma přístupný všem předplatitelům služby PlayStation Plus. První výrok zcela očividně vzal za své před několika měsíci, ten druhý však snad i nadále platí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama