Máme oficiální informace o Risen 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Máme oficiální informace o Risen 3

Máme oficiální informace o Risen 3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 2. 2014 16:06
Reklama

O víkendu jsme vás informovali o tom, že německý magazín PC Games chystá odhalení dalšího dílu RPG ságy Risen, dnes však už máme k dispozici přímo tiskovou zprávu společnosti Cenega a s ní i konkrétnější informace.

Piranha Bytes se hlásí k návratu ke kořenům žánru a na Xbox 360, PC a PlayStation 3 plánují ještě letos vydat RPG jako ze staré školy. Těšit se můžeme na živoucí a otevřený svět, ve kterém bude stále co objevovat a co prozkoumávat. Co se zápletky týče, dovolujeme si tiskovou zprávu přímo citovat:

Svět hry Risen 3 opustili všichni bohové a zmítají jím války titánů. Ze země navíc povstane i nová hrozba. Na jistého mladého válečníka někdo zaútočí ze stínů a oloupí jej o duši. Aby ji opět získal, vypraví se do temnoty, jež pohlcuje jeho svět. Mocné spojence může najít mezi vyhnanými čaroději, kteří našli útočiště na Taranisu, známém též jako Ostrov bouří. V tamních dolech pátrají mágové pod ochranou Strážců po krystalech nabitých magickou energií. 

Inu, třetí Risen zřejmě chce být fantasy RPG se vším všudy a nijak se s tím netají. Jak to dopadne celkově, to se dozvíme již letos v srpnu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama