CliffyB hovoří o svých plánech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CliffyB hovoří o svých plánech

CliffyB hovoří o svých plánech

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 2. 2014 11:09
Reklama

Nejednomu z nás muselo být nad slunce jasné, že odchod Cliffa Bleszinskeho od série Gears of War rozhodně neznamená konec jeho ambicím ani kariéře a že o sobě tento chlapík ještě dá vědět. A činí tak nyní, kdy rok před vlastní čtyřicítkou přemítá o své budoucnosti.

Cliff se nechává slyšet, že pokud by ještě kdy vydal hru (čemuž se jistě nevyhneme), tak se rozhodně vydá cestou digitální distribuce a fyzická média tentokrát nechá stát zcela stranou. A co že by to chtěl takto distribuovat? Něco jsme nakousli již v naší předešlé novince. Nyní k tomu můžeme přidat také informace, které vyplývají z aktuálního rozhovoru pro Gamasutru – Cliff zřejmě skutečně plánuje novou multiplayerovou FPS a není bez tajemství, že by se s ní rád navrátil o pár let nazpět, do dob Unrealů. A nejen to – Cliff pokukuje po stolních počítačích jako domovské platformě a také po založení vlastního studia. Především by však rád překročil svůj vlastní stín nesoucí jméno Gears of War. Očekávejme tedy něco velkého.

Zkátka a dobře, Cliff ještě žije a rád by napáchal na našem volném čase další škody. Pevně věříme, že se mu to ve finále také povede.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama