Riot Games i LoLku se daří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Riot Games i LoLku se daří

Riot Games i LoLku se daří

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 1. 2014 11:26 1
Reklama

Již včera jsme vás informovali v rámci flash news o tom, že League of Legends patří bez debat mezi hry velmi oblíbené. Z čísel, kterými se pochlubili autoři hry, z těch však zcela přechází zrak. Cifry hrajících hráčů se za posledních osmnáct měsíců více než zdvojnásobily a LoL teď bez pochyb patří ke zcela nejhranějším hrám vůbec.

Denně se do hry pustí prý až 27 milionů hráčů, a to už je docela slušný dav, co říkáte? Simultánně hrajících je pak až 7,5 milionu. V říjnu roku 2012 přitom šlo o denní obrat „pouhých“ 12 milionů hráčů a 5 milionů hrajících současně.

A s tím jdou ruku v ruce i finanční výsledky – Riot Games, studio za hrou stojící si za loňský rok přišlo na úctyhodných 624 milionů dolarů. A to je docela slušný balík generovaný free-to-play titulem, nemyslíte?

Jen o penězích to ale zřejmě není, a tak se na letošní GDC se však Riot Games chtějí o svůj um podělit s ostatními. Z oficiálních stránek výstavy vyplývá, že v rámci konferencí zkušených vývojářů se budou moci účastníci výstavy dozvědět i něco právě od Riot Games. Konkrétně má jít o přednes na téma podpory sportovního ducha v počítačových hrách. A my už jen závěrem připomínáme, že se tento svátek herních vývojářů bude konat 17. – 18. března v San Franciscu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama