O Halo film se možná postará R. Scott
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O Halo film se možná postará R. Scott

O Halo film se možná postará R. Scott

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 1. 2014 11:33 1
Reklama

Informace o tom, že režisér Steven Spielberg připravuje seriál na motivy herní série Halo, jsou známé a potvrzené, například i z úst viceprezidenta Microsoft Studios Phila Spencera. Tvrdil, že seriál nebude jen nastavovaná kaše a slíbil kvalitu srovnatelnou například se seriálem The Walking Dead. Jen se seriálem se ale v Microsoftu nakonec zřejmě nespokojí a dle čerstvých spekulací už připravují také film.

O rozruch se postaral specializovaný web ProductionWeekly, který na svém Twitteru uvedl, že se živě pracuje na projektu HALO, který by měl produkovat známý režisér Ridley Scott. Známé je podle ProductionWeekly i jméno scénáristy - Paul Scheuring - který se proslavil seriálem Prison Break, nicméně na triku má i poměrně nevýrazný snímek Osamělý mstitel.

Snad i proto, že se jedná o spekulace, všechny inkriminované tweety z účtu PW rychle zmizely a jsou k dohledání už pouze v podobě obrázku zachycující historii. To samo o sobě nemusí znamenat nic, anebo úplně všechno. Uvidíme, co na to Microsoft, angažování Ridleyho Scotta by se mohlo vyplatit, bez ohledu na to, že se jeho zatím poslední sci-fi film Prometheus s pochopením a vřelým přijetím nesetkal.

O Halo film se možná postará R. Scott
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama