V Titanfallu svede bitvy "jen" 12 hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Titanfallu svede bitvy "jen" 12 hráčů

V Titanfallu svede bitvy "jen" 12 hráčů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 1. 2014 12:47 2
Reklama

Studio Respawn Entertainment potvrdilo, že v chystané multiplayerové akci Titanfall může najednou bojovat maximálně 12 pařanů. „6 versus 6 je maximální počet. Ukázalo se, že je to tak spolu s AI nejlepší,“ napsal včera na Twitteru šéf Respawnu Vince Zampella.

Mapy v Titanfallu totiž zaplní řada vojáků ovládaných umělou inteligencí, které budou bojovat proti hráčům i spolu s nimi. Stěžejním zpestřením hratelnosti jsou pak mechové – hráč do nich může naskočit, nebo je může nechat pracovat samostatně. Počet hráčů, nad nímž jste se možná zprvu pozastavili, se pak už nezdá tak malý. „Je to skvělá zábava, kterou jsme hodně testovali. Přestože jsme zkoušeli i vyšší čísla, nejzábavnějšími se ukázaly právě souboje 6v6,“ doplnil na svém Twitteru Zampella.

Další podrobnosti pak připojil producent Drew McCoy v diskuzním fóru NeoGAF. „Doporučuji vám, abyste si Titanfall prvně zahráli, než ho odsoudíte. Vince má pravdu – zkoušeli jsme velké množství různých počtů hráčů, designovali mapy, herní mechaniky a ladili celkový zážitek. Pokud se někdo honí za čísly, možná hledá nějaký jiný titul,“ uvedl McCoy a pak pokračoval ve vysvětlování, co vlastně Titanfall přinese.

„Na mapě se děje spousta věcí a vy budete jen těžko hledat hru, která je v tomhle akčnější. Já jsem po několika kolech musel přestat, protože to nezvládalo moje srdce. Připomeňme, že můžete opustit svého titana a nechat ho bojovat v AI módu – ve hře tak může být 12 pilotů, 12 titanů a tucty vojáků ovládaných AI, kteří si dělají svoje věci,“ upřesnil vývojář, který už se nemůže dočkat, až skončí spekulace a hráči budou psát skutečné dojmy. Stane se tak letos v polovině března, kdy Titanfall vyjde pro PC, Xbox One a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama