Take-Two představuje Evolve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two představuje Evolve

Take-Two představuje Evolve

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 1. 2014 18:11 1
Reklama

Únorové číslo Game Informeru po předchozím lehkém teasování odhalilo karty a láká ke koupi představením nové hry studia, jež stálo u zrodu značky Left 4 Dead. Jejich nadcházející titul se jmenuje Evolve a bude se jednat o kooperativní i kompetitivní akci.

Evolve je již nějaký ten pátek ve vývoji, hrozil mu však zánik s pádem vydavatele THQ – Take Two však značku zachránili a zakoupili za úctyhodných 10 milionu dolarů. Zatím však máme informací velice poskrovnu – Evolve je next-gen titulem mířícím na Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Náplní titulu bude boj čtyř lidí lovících monstra a proti nim bude stát tým hráčů ovládající jednu takovou bestii. Přečíslení však není třeba se obávat – Evolve v názvu hry pak znamená fakt, že bestie se bude s přibývajícím postupem zápasu vyvíjet a vylepšovat. Pochopitelně k neprospěchu lovců.

Lovci sepak pochopitelně budou lišit svými vlastnostmi a výbavou, více se však dozvíme až v únoru. Samotné vydání hry je pak naplánováno na podzim letošního roku. Těšíte se už teď, nebo vám snad hry typu L4D nic neříkají?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama