Řítí se na nás další Fallout?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Řítí se na nás další Fallout?

Řítí se na nás další Fallout?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 11. 2013 21:18 5
Reklama

Server GameInformer přišel z vlastního zdroje se zprávou, která má, jak autor trefně podotýká, pro mnohé potenciál zastínit kdejaké PlayStationy či Xboxy. Zenimax si totiž zřejmě registroval novou doménu.

Že se z toho na zadek neposadíte? Tak to pozor, minimálně lehce podřepnout byste mohli, doména je totiž ve tvaru TheSurvivor2299.com a Zenimax je spřízněný s Bethesdou. Tedy s držiteli práv na značku Fallout.

Už máme vaši pozornost? Doufáme, že ano. Na stránce je spuštěn odpočet a na pozadí nám z rádia vyhrává morseovka – důstojný to komunikační nástroj kupříkladu světa postapokalyptického. A za zmínku také stojí, že ze zdrojového kódu lze vyčíst jméno skladby Fall River. Ať už to ale znamená cokoli, nezbyde nám nic jiného, než zůstat ve střehu. Moudřejší bychom teoreticky měli být již 11. prosince!

Jste napnutí jako my? A čekáte od stránky to stejné a postapokalyptické, nebo jsme se jen nechali napálit? Jisté však v tuto chvíli není nic, WhoIs profil totiž nekoresponduje s tím, jaký byl v ostatních případech používaný pro jiné stránky Bethesdy. Pokud bychom měli přidat i následující updaty, doména je údajně registrovaná v Polsku a šance, že by Bethesda hostovala mimo území Spojených států je zkrátka příliš nízka. Zmínil to uživatel Redditu s přezdívkou xamphear, který si zahrál na psa stopaře. A pokud se ptáte, co na to všechno Bethesda, tak vás nepotěšíme - s ohledem na interní pravidla spekulace nekomentují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama