Oznámení Uncharted 4 je na spadnutí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámení Uncharted 4 je na spadnutí

Oznámení Uncharted 4 je na spadnutí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 11. 2013 15:16 1
Reklama

Člověk si ani nemusí říkat génius, aby odhalil, že vývojáři z Naughty Dog pravděpodobně pracují na dalším díle série Uncharted.

Úspěchů získal příběh Nathana Drakea poměrně dost a není důvod, proč by nmohla hra pokračovat i na nové PS4. Podle dosavadních spekulací je navíc oznámení na spadnutí a možná se dočkáme už koncem tohoto roku.

Informace pochází z anonymního zdroje (pravděpodobně někdo z investorů, nebo ze Sony) serveru Eskimopress (sic!), který uváděl fakta ohledně Naughty Dog ještě před tím, než byla oficiálně potvrzena. Řeč je samozřejmě o záležitostech z minulého týdne, kdy vyšlo najevo, že další hrou není Savage Starlight, a že se nová hra od Naughty Dog nebude odehrávat ve vesmíru.

Pokud vám to jako potvrzení důvěryhodnosti stačí, pak se vám určitě bude zamlouvat i fakt, že hra, kterou zdroj údajně viděl v krátkém demu, je nové Uncharted, ale odhalení se nakonec může dočkat úplně jiná hra, na které pracuje jiná část vývojářského týmu. Tak jako tak, zahájení prodeje PS4 a zbývající akce do konce roku budou určitě vhodným místem, kde si vývojáři budou chtít přihřát polívčičku a do konce roku se dočkáme nejednoho zajímavého oznámení. Kromě Naughty Dog se spekuluje také o Epic Games, a ani ti jistě nejsou jediní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama