origin-hracum-nabizi-refundaci-her-ea
Novinka Origin hráčům nabízí refundaci her EA

Origin hráčům nabízí refundaci her EA

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 8. 2013 12:21
Reklama

Pokud si hru zakoupíte digitálně, obvykle máte její kopii na svém virtuálním účtu navždy a už s ní nic neuděláte. To se ale může změnit díky kroku digitální distribuční služby Origin, která nabízí plnou refundaci titulů od EA, jež vás neosloví. „Pokud se vám něco nezdá – nepohltí váš příběh, nevtáhne akce, nebo když si hra nebude rozumět s vaší grafickou kartou, získáte zpět své peníze,“ píše se v novinkové sekci na stránkách Originu, který provozuje společnost Electronic Arts.

Vrácení peněz v rámci programu Origin Great Game Guarantee (Záruka skvělé hry) má pochopitelně podmínky, které musíte splnit. „Hru EA zakoupenou na Originu pro PC a Mac můžete vrátit během 24 hodin od jejího prvního spuštění nebo během sedmi dnů, kdy jste ji koupili nebo během prvních sedmi dnů od data vydání, pakliže jste si hru předobjednali (záleží na podmínce, která nastane nejdříve),“ uvedli provozovatelé služby s tím, že refundaci můžete snadno provést ve svém účtu. Možnost refundace je zatím dostupná ve vybraných zemích, mezi něž Česká republika nepatří, ve zbylých oblastech bude zpřístupněna během září.

Electronic Arts pak dále upozorňují, že nabídka neplatí pro DLC, virtuální měny, různé add-ony či tituly EA zakoupené na jiných distribučních službách. Přesto jde o velmi zajímavý krok, který jistě řadu hráčů potěší – vždyť si budou moci hru vyzkoušet, a pokud je nezaujme, vrátí ji.

Electronic Arts tak po prodeji starších, ale stále velmi atraktivních titulů v rámci charitativního balíčku zaplať, kolik můžeš, udělali další vstřícný krok, který může na Origin přilákat řadu nových kupujících. Vždyť konkurenční Steam podobnou refundaci zatím odmítá. Jsme tak velmi zvědaví, zda Valve na konkurenci a její nabídku nějak zareaguje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama