football-manager-2014-v-prvni-ukazce
Novinka Football Manager 2014 v první ukázce

Football Manager 2014 v první ukázce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 8. 2013 08:22
Reklama

Na více než 1000 změn a vylepšení se ve Football Manageru 2014 mohou těšit fotbaloví fanoušci, kteří podobně jako někteří členové naší redakce propadli nejslavnější sérii sportovních manažerů. Britské studio Sports Interactive odhalilo další ročník slavné série, který by se na trhu měl objevit ještě před letošními Vánocemi.

Změn se dočkají jak tradiční herní prvky, tak technologická stránka hry. Přichystány jsou kupříkladu úpravy taktiky, příjemnější uživatelské prostředí, realističtější vyjednávání o přestupech a smlouvách či zajímavější interakce mezi zaměstnanci, hráči a konkurenčními manažery. Tvůrci hru vůbec poprvé připravují nejen pro PC a Mac, ale i pro Linux a uvádějí také ukládání do cloudu, od nějž si stejně jako od nástrojů Steam Workshop hodně slibují.

„Hráči nově budou moci ovládat svůj tým, kdekoli mají přístup k počítači. Díky mnoha dalším vylepšením existujících prvků a přidání novinek se tak mohou těšit na dosud nejlepší Football Manager v historii,“ uvedl Miles Jacobson, ředitel studia Sports Interactive, a uvolnil první video ukázku. Můžete se tak podívat na ranou verzi 3D zápasového enginu a posoudit, zda skutečně došlo k vylepšení umělé inteligence, osvětlení a animací hráčů, což autoři rovněž slibují.

.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama