chysta-se-indie-stealth-akce-volume
Novinka Chystá se indie stealth akce Volume

Chystá se indie stealth akce Volume

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 8. 2013 12:12
Reklama

Mike Bithell, autor nezávislého plošinovkového klenotu Thomas Was Alone, oznámil svůj další titul, jímž je stealth akce Volume. Tu sám autor popisuje jako top-down mix série Metal Gear Solid a Minecraftu. Ve hře plné barevných kostek tak budete za pomoci šikovných gadgetů krást cenné předměty ve stovkách zajímavě řešených úrovní. Přitom se však musíte uhýbat různým robotům a zařízením, která sledují váš pohyb.

Levely bude možné výrazně upravovat, k čemuž poslouží in-game nástroje. Autor tak doufá, že se komunita postará o další obsah, který rozšíří základní příběhovou linku a vydatně prodlouží hratelnost. Volume je prý ve vývoji už sedm měsíců, takže se vydání pravděpodobně dočkáme někdy příští rok. Plánované platformy zatím Mike Bithell neoznámil, jeho předchozí titul však vyšel pro PC, PlayStation 3 a Vitu.

Zatím se můžete podívat na kupu obrázků a první trailer, jenž dobře ukazuje základní herní principy a zajímavé grafické ztvárnění. Více informací tvůrce vypustí příští měsíc, kdy se Volume objeví na výstavě Eurogamer Expo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama