nvidia-shield-dostupna-koncem-mesice
Novinka Nvidia Shield dostupná koncem měsíce

Nvidia Shield dostupná koncem měsíce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2013 16:27
Reklama

Nvidia Shield přichází mezi první zákazníky poslední den tohoto měsíce, a to za cenu 300 dolarů (což je dobrá zpráva, původní cena měla být bez jednoho centu 350 dolarů). Zástupci společnosti děkují všem trpělivým příznivcům a zdržení vypuštění konzole svádí, jak je v branži zvykem, na vlastní perfekcionismus a snahu přinést ten nejlepší možný produkt.

A kdoví, třeba se jim to skutečně povede a handheldový trh dostane potřebný vítr pro napnutí plachet. Vita dá nedostatkem kvalitních titulů zavděk ledasčemu, 3DS míří svým zaměřením na kulturně odlišné publikum a my jen zvědavě vyhlížíme, jak se bude na trhu vyjímat kapesní konzole západu.

Nvidia Shield dostupná koncem měsíce
i Zdroj: Hrej.cz

Výchozí pozice přitom nemusí být vůbec špatná - 16GB operační paměti, výkonný procesor Tegra 4, GPS, pěti palcový HD displej, možnost hrát PC tituly na dálku a v klíně a další zajímavé vychytávky slibují zajímavý zážitek.

Otázkou je, kdy a za kolik bude Nvidia Shield dostupná u nás a jaká bude nabídka zajímavých titulů. Kamarádství se Steamem však může přinášet kýžené ovoce. Nebo vás to snad nechává zcela chladnými a budete si dále užívat titulů na zařízeních větších?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama