battlefield-4-na-gameplay-videu
Novinka Battlefield 4 na gameplay videu

Battlefield 4 na gameplay videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2013 18:39 1
Reklama

Microsoft na své konferenci vytáhl na pódium i prezentaci studia DICE. Řeč je pochopitelně o čtvrtém Battlefieldu a pokud byste snad čekali, že prezentace bude hrát na něco jiného, než na bombastickou notu, tak se nad sebou koukejte zamyslet!

Olovo sem, plech tam, stíhačka podvozkem vzhůru zde, hořící vrtulník kdesi v dáli – zde nechybělo zkrátka nic! Nicméně, humor stranou, akční hry se sice dle mnohých debilizují, ale vypadají stále lépe a lépe. Battlefield 4 prezentovaný na Xboxu One zkrátka okouzlil, a to na všech frontách – částicové efekty, všudypřítomné exploze a fyzika, byť u té samozřejmě reálně hrozí, že bude prorostlá skripty (neduh, který tak rádi vyzkoušíme v multiplayeru).

Xbox One rovněž dostane časovou exkluzivitu pro první DLC - to nese název Second Assault. Zda-li se časová exkluzivita bude týkat jen tohoto prvního DLC, to zatím zůstává otázkou, víme však, že stejnou časovou exkluzivitu bude mít Xbox One i v případě Call of Duty: Ghosts.

Koukněte na trailer zabírající úprk z potápějící se letadlové lodi (není vám to povědomé?), pokochejte se vší tou frenetickou akcí a těšte se – přelom října a listopadu se pro všechny fanoušky nese ve znamení této úspěšné série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama