ubisoft-na-e3-asi-predstavi-nove-zavody
Novinka Ubisoft na E3 asi představí nové závody

Ubisoft na E3 asi představí nové závody

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 6. 2013 19:29
Reklama

Dosud neoznámené tituly se chystá na E3 představit také Ubisoft. Jedním z nich by měly být závody The Crew od studia Ubisoft Reflections známého díky sérii Driver. Tomu prý s vývojem pomáhá tým Ivory Studio, jejž založili bývalí tvůrci Test Drive Unlimited. Nová závodní značka je údajně v přípravě jak pro stávající, tak pro nadcházející generaci konzolí. A na co se fanoušci rychlých kol podle informací francouzského serveru GameBlog.fr, který vyzpovídal testera hry, mohou těšit?

Závodění v The Crew by mělo připomínat Driver: San Francisco, půjde tedy o něco mezi arkádovým a realistickým stylem jízdy. Vše se má odehrávat v otevřeném světě, který by měl být situován do Severní Ameriky. Díky mapám podobajícím se službě Google Maps bude možné cestovat například mezi velkoměsty New York City a Los Angeles, které budou ve zmenšené podobě. Vedle různých misí by neměla chybět ani možnost volného ježdění a multiplayer, a to v kooperativní i kompetitivní podobě.

Hra bude propojena s aplikací pro chytré mobilní telefony a na trh by se měla dostat před koncem letošního roku. Spekuluje se už také o úniku obrázků, na něž se můžete podívat na diskuzním fóru GTPlanet. Více informací se dozvíme za týden, kdy bude jasné, co The Crew skutečně je a zda jsou zveřejněné detaily pravdivé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama