contrast-prinese-hru-svetla-a-stinu
Novinka Contrast přinese hru světla a stínu

Contrast přinese hru světla a stínu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 5. 2013 14:19
Reklama

Kanadské nezávislé studio Compulsion Games si pláclo s distribuční společností Focus Home Interactive, a tak tak vydá zajímavou logickou plošinovku Contrast. „Contrast je speciálním projektem s vlastní atmosférou, uměleckým směřováním a inovativní hratelnosti. Jsme o tom přesvědčeni od první chvíle, co jsme hru viděli,“ prohlásil Cédric Lagarriguem šéf Focus Home Interactive.

Tentokrát však nejde jen o marketingové proklamace, hra skutečně vypadá celkem originálně. Coby sličná, tajemná, ale imaginární lady Dawn se ocitnete v surrealistické Paříži, kde máte pomoci malé dívce Didi, která se ocitla v nesnázích. Budete tak hojně využívat své speciální schopnosti a měnit prostředí na paralelní svět plný světla a stínu. To by společně s přepínáním mezi 2D a 3D pohledem mělo přinést spoustu zapeklitých logických hádanek.

Vizuálně a hudebně hodlá Contrast těžit z atmosféry kabaretů, jazzu a iluzí či akrobacie, což dokládá už první trailer. Hra vyjde někdy před koncem tohoto roku pro PC a digitální distribuční sítě na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama