ubisoft-pozastavil-vyvoj-projektu-1666
Novinka Ubisoft pozastavil vývoj projektu 1666

Ubisoft pozastavil vývoj projektu 1666

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 5. 2013 10:32
Reklama

Ubisoft na neurčito pozastavil vývoj titulu 1666, který francouzská společnost získala v lednu v aukci zkrachovalého vydavatelství THQ. Na projektu ve studiu THQ Montreal mimo jiné pracoval Patrice Desilets, jenž je známý jako designér několika titulů série Assassin's Creed. Ani ten ale Ubisoft nepřesvědčil.

„Po více než dvou měsících diskusí s Desiletsem jsme nedokázali sblížit naše představy o směřování vývoje projektu, ani o managementu týmu, takže naše spolupráce skončila a 1666 jsme odložili na neurčito,“ uvedl Yves Guillemot, šéf Ubisoftu, ve finanční zprávě pro investory. Desilets byl z Ubisoftu a jeho pobočky v Montrealu nekompromisně vyhozen, o čemž jsme informovali už minulý týden.

Ukončení vývoje tohoto titulu asi nikoho moc mrzet nebude, protože jsme o něm téměř nic nevěděli. Původně se spekulovalo o tom, že by hra mohla být spojena s ohromným požárem v Londýně v roce 1666, další indicie pak ale naznačovaly, že půjde o hororový kousek těžící ze strašidelné číslovky v názvu. Zkrachovalá společnost THQ od projektu očekávala 4 miliony prodaných kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama