black-ops-2-zavadi-mikrotransakce
Novinka Black Ops 2 zavádí mikrotransakce

Black Ops 2 zavádí mikrotransakce

Ondřej Švára

Ondřej Švára

12. 3. 2013 12:43 2
Reklama

Z akční střílečky Black Ops 2 se stává jakýsi multiplayerový hybrid. Ačkoliv hra není zdarma a hráči si připlácejí za řadu DLCček, Activision představuje systém mikrotranskací, s nimiž má na titulu ještě více vydělat.

Do klasické free-to-play hry má Black Ops 2 samozřejmě daleko a samotný Activision označuje nové poplatky spíše jako "Micro Items", ovšem jejich funkce je stejná jako u her zdarma. Mají zařídit konstantní příliv peněz z drobného prodeje.

Naštěstí však mikrotransakce nebudou mít vliv na hratelnost. Hráči si za drobný peníz budou moci v Black Ops stahovat jen jakési kustomizační nástroje, které z jejich postav udělají unikátní osobnosti.

Activision tím v podstatě supluje chybějící trh s cetkami, skiny, prostě se vzhledem herních avatarů. Hráči budou moci dále upravovat i vzhled a drobné funkce zbraní, budou si moci také objednat extra ukládací sloty a profilové kartičky vyvedené v národních barvách státu, ze kterého pocházejí. Třeba právě taková blbůstka vás vyjde na necelé euro.

Mikrotransakční služba se zatím spustí exkluzivně pouze pro Xbox, na dalších platformách se objeví později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama