driveclub-prinese-na-ps4-tymove-zavody
Novinka DriveClub přinese na PS4 týmové závody

DriveClub přinese na PS4 týmové závody

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 2. 2013 13:23 2
Reklama

Na PlayStationu 4 pochopitelně nebudou chybět ani závodní tituly. Oznámení nového Gran Turisma jsme se ještě nedočkali, avšak se zajímavým oznámením už přispěchal vývojářský tým Evolution Studios, který stojí například za sérií MotorStorm. Matt Southern z tohoto britského týmu na tiskové konferenci Sony oznámil komunitní závody DriveClub. Nápad na něj tvůrcům prý zrál v hlavách pořádně dlouho.

„Děláme hru, jakou jsme vždy chtěli vytvořit. Je kompletně založená na týmovém závodění. Jde o existující koncept, který ve studiu máme už 10 let. V základu je to vlastně jednoduché – závodění s těmi nejlepšími auty v nejlepších lokacích na celém světě. Čekali jsme ale na technologii schopnou zrealizovat naši vizi,“ uvedl vývojář.

Závodníci v DriveClubu tak vytvoří týmy, s nimiž se pravidelně asynchronně utkají na různých okruzích, a to v osobnějším first-person pohledu. Hráči také budou moci vyzývat přátele k různým speciálním závodům a využívat další sociální prvky. To vše v grafice, která bude prý tak blízká realitě, jak to je jen možné. Zatím se můžete mrknout na první kratičký trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama