tvurci-total-war-se-ujimaji-warhammeru
Novinka Tvůrci Total War se ujímají Warhammeru

Tvůrci Total War se ujímají Warhammeru

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 12. 2012 21:33 1
Reklama

Studio Creative Assembly se věnuje nejen různým historickým obdobím ve strategické sérií Total War, ale nově rovněž fantasy světu Warhammer. Sega se totiž dohodla se společností Games Workshop, která práva na tuto značku vlastní, na použití Warhammeru (ne Warhammeru 40 000 - ten zůstává THQ) ve svých titulech. Ten nejbližší (vydání po roce 2013) chystají právě zmíněný tvůrci série Total War, a to v nově vytvořeném týmu ve Velké Británii.

„Je příhodné, že se ke svému vysněnému projektu dostáváme při 25. výročí naší společnosti. S neuvěřitelně bohatým a detailním světem Warhammeru jsme vyrostli, a tak na nás zanechal nesmazatelnou stopu,“ prohlásil Tim Heaton z Creative Assembly. „Vypořádáme se s univerzem Warhammer tak, jako nikdo předtím. Zúročíme 25 let ve vývoji mimořádně pozitivně hodnocených titulů a přineseme zážitek, jaký budou fanoušci této značky milovat.“

Bohužel vývojář o chystaném titulu nesdělil žádné podrobnosti, takže se můžeme jen dohadovat, co spolu s kolegy připravuje. Strategii Total War: Warhammer, v níž by se hráč chopil jedné z fantasy ras a zápolil by s ostatními na poli ekonomie, diplomacie i vojenství, si ale představit dovedeme. Co vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama