thief-je-asi-odlozen-az-na-nove-konzole
Novinka Thief je asi odložen až na nové konzole

Thief je asi odložen až na nové konzole

Ondřej Švára

Ondřej Švára

9. 8. 2012 07:02
Reklama

Nové číslo Oficiálního Xbox magazínu z Británie přineslo překvapivé a pro mnohé z vás nijak příjemné zjištění. Čtvrtý díl oblíbené tichošlápkovské série Thief se totiž opozdí. A to zřejmě natolik, že vyjde až na nové generaci konzolí. Pokud Eidos v minulosti Thiefa plánoval k dřívějšímu vydání na starou herní generaci, zřejmě přehodil výhybku a nyní pracuje se zcela novým hardwarem a přizpůsobuje mu herní engine.

To si samozřejmě žádá spoustu času navíc, takže si čtvrtého Thiefa nezahrajeme dříve než na konci roku 2013. Tento fakt údajně magazínu potvrdilo několik anonymních zdrojů blízkých vývojářskému týmu z Montrealu.  Napovídají tomu i pracovní inzeráty samotného Eidosu, který hledá zájemce o práci na "adventurní hře se stealth prvky pro novou generaci konzolí".

Podle dostupných informací je nový Thief ve vývoji už čtyři roky a provází jej jisté vývojářské neshody. Z projektu již odešli (nebo byli odejiti) vedoucí leveldesignér, mistr zvuku a několik výtvarníků. Proto ten nábor.

Samotná hra je stále zahalena rouškou tajemství. V červnu jsme psali, že ze hry unikl postarší teaser, ale od té doby jsme se o ní vlastně nic nového nedozvěděli. Nebo možná tohle: podle vývojářů má hra vysát to nejlepší z posledního Deus Ex. Tak to zní docela hezky.

Thief je asi odložen až na nové konzole
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama