opily-namornik-radi-v-akci-dishonored
Novinka Opilý námořník řádí v akci Dishonored

Opilý námořník řádí v akci Dishonored

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 6. 2012 10:43 5
Reklama

Výstava Electronic Entertainment Expo už je za rohem, a tak herní společnosti začínají vypouštět trailery, jimiž chtějí upoutat pozornost na své chystané tituly. K těm nejpovedenějším videím letošního roku se bezpochyby zařadí tříminutové záběry ze stealth akce Dishonored, které autoři doplnili melodií lidové písničky What shall we do with a drunken sailor.

V traileru se seznámíte s hlavním hrdinou, jímž je Corvo. Dřívější ochránce císařovny se stal psancem, byl totiž nařknut z její vraždy. Zahalen do tmy se tak vydává pomstít a v tichosti zabíjí jednoho protivníka za druhým. K tomu využívá propracovaný bojový systém, v němž lze kombinovat nadpřirozené schopnosti se zbraněmi a různými šikovnými zařízeními. Corvo ale dokládá, že nejjistější formou smrti je nepříteli klasicky rozříznout hrdlo.

Povšimněte si také stylových herních prostředí, která nenechají chladného žádného fanouška steampunku. Jeho vlivy autoři z Arkane Studios a Bethesdy míchali s prvky z viktoriánské Anglie, což působí velmi efektně. Dishonored do Evropy dorazí 12. října, a to pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama